Wat doet De Beer Bewind?

Wat doet De Beer Bewind?

Intakegesprek
Als u denkt in aanmerking te komen voor bewindvoering, dan kunt u contact opnemen met De Beer Bewind via onze contactpagina. Vervolgens zal er een afspraak gemaakt worden voor een intakegesprek. Voorafgaand aan dit gesprek zal u een intakeformulier ontvangen met het verzoek dit zo volledig mogelijk in te vullen. Tijdens het intakegesprek zal het intakeformulier samen met u doorgenomen worden om De Beer Bewind een beeld te geven van uw huidige financiële situatie. Ook is het verstandig om vooraf aan het intakegesprek al uw mappen met financiële stukken, geopende- en ongeopende poststukken en overige financiële gegevens klaar te leggen.
Tijdens dit intakegesprek zal De Beer Bewind uitleggen wat beschermingsbewind inhoudt, wat er van u verwacht wordt tijdens het beschermingsbewind en wat u van De Beer Bewind kunt verwachten. Indien u en De Beer Bewind tijdens dit gesprek besluiten met elkaar in zee te willen gaan, kunnen de aanvraagformulieren en overige noodzakelijke papieren direct ingevuld worden. De Beer Bewind zal de aanvraag voor beschermingsbewind indienen bij de kantonrechter.

Aanvraag beschermingsbewind
Zodra de aanvraag voor het beschermingsbewind is ingediend, zal het circa drie maanden duren voordat de kantonrechter het beschermingsbewind officieel uitspreekt.

 

 

 

 

De Beer Bewind vof
Postbus 3
5400 AA Uden

telefoon 0413 230230
ma t/m do bereikbaar
van 09.00 - 11.00 uur

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  
www.debeerbewind.nl

Bezwaar- en Klachtenreglement
KVK 67098894
BTW NL8568.29.754.B01