Hoe lang duurt het voor ik door De Beer Bewind geholpen kan worden?

Hoe lang duurt het voor ik door De Beer Bewind geholpen kan worden?

Nadat u zich heeft aangemeld en er een afspraak is ingepland stuurt De Beer Bewind u direct het intakeformulier toe. Wij vragen u dit zo volledig mogelijk in te vullen en klaar te leggen zodat dit tijdens het intakegesprek besproken kan worden. Heeft u moeite met het invullen van het intakeformulier of begrijpt u iets niet, neem dan contact op met De Beer Bewind via de contactpagina.

Nb. Indien u het intakeformulier niet heeft ingevuld ten tijde van de afspraak, bestaat de mogelijkheid dat de bewindvoerder besluit het gesprek geen doorgang te laten vinden. Indien de bewindvoerder dit besluit zal er ter plekke een nieuwe afspraak met u worden gemaakt voor het intakegesprek.

In principe zal er tijdens het intakegesprek aan u kenbaar gemaakt worden of De Beer Bewind uw bewindvoerder wil worden. Mocht dit om een bepaalde reden niet mogelijk zijn, zal u binnen 10 werkdagen te horen krijgen of De Beer Bewind uw bewindvoerder wil worden.

Het is natuurlijk ook mogelijk dat u nog enige twijfel heeft. Indien dit het geval is zal De Beer Bewind dit respecteren en wachten op bericht van u.

 

 

De Beer Bewind vof
Postbus 3
5400 AA Uden

telefoon 0413 230230
ma t/m do bereikbaar
van 09.00 - 11.00 uur

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  
www.debeerbewind.nl

Bezwaar- en Klachtenreglement
KVK 67098894
BTW NL8568.29.754.B01